0180-55 00 85 info@bouwenbv.nl

Gegomd papier en zelfklevend papier

Gegomd papier (plakband) dient eerst vochtig gemaakt te worden alvorens het te kunnen verwerken. Zelfklevend papier is direkt verwerkbaar.

gegomd papier voor (spaar)zegels

gegomd papier is in diverse papiersoorten te produceren van onder andere houtvrij tot licht houthoudend. Gegomd papier wordt op rollen of vellen geleverd waarna er zegels uit het papier gestanst kunnen worden.

plakband

voor plakband worden kraftpapieren gebruikt met verschillende gramsgewichten. De meest voorkomende kraftpapieren zijn: K60 (60 grams) en K70 (70 grams). Plakband is uitermate geschikt voor het sluiten van dozen aangezien plakband ongevoelig is voor temperatuursschommelingen. Leverbaar in bruin en wit en bedrukbaar in diverse kleuren.

versterkt plakband

versterkt plakband bestaat uit 2 lagen kraftpapier met versterkingsdraden ertussen. Versterkt plakband wordt ingezet wanneer er hogere eisen aan de verpakking worden gesteld.

zelfklevend papier (ruggenplakband)

deze gesilikoneerde zelfklevende papieren tape is bedrukbaar in diverse kleuren. Tevens is zelfklevend papier op rol zeer geschikt als ruggenplakband voor het maken van (schrijf)blocs.

masking tape

general purpose tape. Voor een grote verscheidenheid aan toepassingen, voor schilders tot en met industriële toepassingen.